Τηλεοπτική «βόμβα»: Τέλος η Βίκυ Χατζηβασιλείου από τον Alpha; Όλο το παρασκήνιο!

 

 

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι ο ο Alpha πήρε την απόφαση να «τελειώσει» την Βίκυ Χατζηβασιλείου και την επιτυχημένη εκπομπή της «Πάμε Πακέτο».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της στήλης «Φωτοστέφανο» στο gossip-tv.gr, το κανάλι της Κάντζας δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του «πάμε πακέτο» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μένει εκτός Alpha.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: Μπορεί το φετινό “πακέτο” της Βίκυς Χατζηβασιλείου να κάνει τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης των τελευταίων ετών στο νεανικό κοινό, αλλά δεν πήρε το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, «Η νέα διοίκηση του σταθμού δε θέλει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προιόν γιατί θεωρεί ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει τον κύκλο του. Πολλοί θα μιλήσουν για το υψηλό κασέ της παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου. Δεν είναι όμως, όπως μαθαίνω, αυτός ο βασικός λόγος που η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα αποχαιρετήσει τον Alpha μετά από πολλά χρόνια. Ακόμα κι αν η ίδια η παρουσιάστρια ήταν διατεθειμένη να μειώσει το συμβόλαιο της στα μισά, δε θα προχωρούσαν σε συζητήσεις με τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού.

Η ίδια η Βίκυ πρέπει να το γνωρίζει γιατί, σε γύρισμα της εκπομπής της, υποσχέθηκε στους τεχνικούς του πλατό, χαριτολογώντας προφανώς, ότι θα τους πάρει μαζί της στο νέο της κανάλι. Η κα Χατζηβασιλείου δεν έχει μιλήσει επισταμένως με κανένα κανάλι, κάτι που θα φροντίσει να κάνει από εδώ και στο εξής. Με όπλο στη φαρέτρα της τα φετινά νούμερα τηλεθέασης στο νεανικό κοινό (το “Πάμε Πακέτο” πήγαινε πάντα καλά στο σύνολο της τηλεθέασης, αλλά όχι καλά στο νεανικό κοινό που βλέπουν οι διαφημιστικές και αυτό ήταν η αχίλλειος πτέρνα της εκπομπής) το ραντεβού με το ΟΡΕΝ το βλέπω να έρχεται και μάλιστα σε βορειοελλαδίτικο έδαφος.

Από το γραφείο Τύπου του Alpha δηλώνουν ότι επίσημο ραντεβού με την κυρία Χατζηβασιλείου δεν έχει γίνει ακόμα», καταλήγει το δημοσίευμα.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και πως ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το μέλλον της παρουσιάστριας στον Alpha.

Όπως τονίζουν πηγές από τον Alpha, αλλά και από τον περιβάλλον της Βίκυς Χατζηβασιλείου, δεν έχει γίνει ακόμα κανένα ραντεβού μεταξύ των στελεχών του καναλιού και της παρουσιάστριας. Συνεπώς δεν έχει συζητηθεί ακόμα το μέλλον της εκπομπής.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι στον Alpha αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές όσον αφορά τη στελέχωση του προγράμματος, αφού και η νέα διοίκηση θα εξετάσει ξανά όλα τα συμβόλαια και αναλόγως θα παρθούν αποφάσεις.

πηγή:www.pasmina.gr