Το ατύχημα του Τόλη Βοσκόπουλου! Γλίστρησε στη σκάλα του σπιτιού του

 

 

Τόλης Βοσκόπουλος έφερε στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τρίτης,  όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, τα τραγούδια της ζωής του που έγιναν τραγούδια και της δικής μας ζωής. Γιόρτασε μαζί με αγαπημένους φίλους αλλά και το κοινό που τον αγαπάει και τον στηρίζει τα 60 χρόνια της πορείας του  στη μουσική. Ο αγαπημένος τραγουδιστής καταχειροκροτήθηκε ενώ έκανε και μία εξομολόγηση από τη σκηνή από την οποία δε φανταζόταν ποτέ ότι θα βρισκόταν.

«Δεν είμαι σε θέση να κάνω πολλά πράγματαπάνω στη σκηνή γιατί γλίστρησα στη σκάλα του σπιτιού μου και χτύπησα το πόδι μου», είπε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο στη σκηνή εμφανίστηκαν και δύο εξαιρετικοί σολίστες: ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο.

Στη συναυλία συμμετείχαν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «ΟΜΟΝΟΙΑ» με διέυθυνση ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μικτές χορωδίες «ΑΧΑΡΑΒΗΣ» και «ΚΑΝΑΛΙΩΝ» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά, τρία σύνολα τα οποία συνόδευσαν τον Τόλη Βοσκόπουλο σε μια ξεχωριστή συναυλία στην Κέρκυρα ενθουσιάζοντας το κοινό.

Την σκηνοθεσία της συναυλίας έχει αναλάβει η Σοφία Σπυράτου, τα σκηνικά υπογράφει ο Γιάννης Μετζικώφ και τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ.