Το Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Δήμου Ήλιδας ανεβάζει θεατρική παράσταση

 

 

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

 

 

Ας γνωριστούμε καλύτερα

 

Φέτος η Θεατρική Ομάδα των εθελοντών του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Δήμου Ήλιδας (ΚΚΠΔΗ) με 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πολιτιστική ζωή της πόλης της Αμαλιάδας, θα παρουσιάσει την κοινωνική καυστική σάτιρα «Ας γνωριστούμε καλύτερα», προς τα τέλη Φεβρουαρίου. Το έργο είναι βασισμένο σε ξενόγλωσση ταινία, της οποίας τη μετάφραση, διασκευή και μεταφορά σε θεατρική παράσταση έχει κάνει η ίδια η θεατρική ομάδα.

Μια παρέα φίλων αποφασίζει να παίξει ένα τολμηρό παιχνίδι για να διασκεδάσει. Όμως το παιχνίδι μάλλον παίζει μαζί τους, αφού τους αναγκάζει να αποκαλύψουν τους εαυτούς τους και να ανακαλύψουν τις μεταξύ τους σχέσεις.

Τη σκηνοθεσία του έργου έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Μπουσδούκος και οι πρόβες διεξάγονται στο στέκι της ομάδας στο Δημοτικό σχολείο στη Ροβιάτα.

 

Παράλληλα την άνοιξη η Πειραματική Σκηνή της θεατρικής ομάδας, που βαδίζει στον 5ο χρόνο της λειτουργίας της, θα παρουσιάσει θεατρικό αναλόγιο με θέμα: «Μνήμες από τις Αλησμόνητες Πατρίδες» σε σκηνοθεσία επίσης του Αλ. Μπουσδούκου. Είναι ένα καινούριο εγχείρημα παρουσίασης στο πνεύμα πάντα του πειραματικού θεάτρου.

 

Ο ακριβής χρόνος των παραστάσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.