Τον “γάζωσαν” με 19 σφαίρες – Τι “δείχνει” το πόρισμα του ιατροδικαστή για το φονικό στη Ζάκυνθο

 

 

 

 

Σχεδόν όλο του κορμί ήταν χτυπημένο από τις σφαίρες. Αυτό “δείχνει” μεταξύ άλλων το πόρισμα του Ιατροδικαστή Πατρών για την άγρια δολοφονία του 54χρονου επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, την παρασμένη Παρασκευή στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση, στο σώμα του επιχειρηματία βρέθηκαν πάνω από 19 σφαίρες από το καλάσνικοφ των άγνωστων δραστών.

Στην κυριολεξία τον “γάζωσαν”, δείχνοντας ότι πάση θυσία ήθελαν νεκρό τον Ντίμη Κορφιάτη.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο Ionian ο κ. Γκότσης:

“Έφερε 19 τραύματα, τα πιο πολλά διαμπερή. Ένα ήταν το άμεσα θανατηφόρο. Όμως αυτό το ένα είχε κάνει κακώσεις σε όλο το σώμα. Οι πιο πολλές σφαίρες βρήκαν το θύμα στην πλάτη. Αυτές οι βολές ήταν διαμπερείς, έμπαιναν και έβγαιναν από το σώμα.”

 

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση από την νεκροτομή είναι η πορεία της μοιραίας σφαίρας, εκείνης που κόστισε τη ζωή στον 54χρονο επιχειρηματία.

Η συγκεκριμένη σφαίρα εισήλθε στο σώμα του θύματος από το κάτω μέρος της κοιλιακής χώρας και μετά από μια ανεξέλεγκτη πορεία, στην οποία τραυμάτισε αρκετά ζωτικά όργανα, βρέθηκε σφηνωμένη στο εσωτερικό του κρανίου.

“Βρέθηκε μία βολίδα μέσα στο κρανίο. Είχε μπει στο κρανίο από τον σπονδυλικό σωλήνα, από τον θώρακα.  Αυτή που κόστισε τη ζωή ήταν μία που έμπαινε από την κοιλιά χαμηλά, τρύπησε το ήπαρ, τους πνεύμονες, την καρδιά, τους θωρακικούς σπονδύλους, μπήκε στον σπονδυλικό σωλήνα και από εκεί μπήκε στο κρανίο. Eπιστημονικά και σαν εύρημα, είναι ενδιαφέρουσα η πορεία της συγκεκριμένης σφαίρας”, εξηγεί στο Ιonian ο κ. Γκότσης.

πηγή:https://tempo24.news/