Τόνοι ζεστής σοκολάτας χύθηκαν σε αυτοκινητόδρομο στην Πολωνία

0
183
epa06721241 A tractor-trailer carrying liqiud chocolate has overturned on a Polish A2 highway in central Poland, 09 May 2018. The chocolate coveed six lanes on the A2 motorway, blocking traffic in both directions. EPA/TwojaSlupca.pl POLAND OUT EDITORIAL USE ONLY

Ένα βυτιοφόρο που μετέφερε δώδεκα τόνους ζεστής, ρευστής σοκολάτας ανατράπηκε σε αυτοκινητόδρομο της Πολωνίας, αδειάζοντας όλο του το περιεχόμενο στην άσφαλτο.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το όχημα, που ανήκει σε μια εταιρεία παρασκευής ζαχαρωτών, προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου Α2, μεταξύ των πόλεων Βρέσνια και Σλούπκα και έγειρε στο πλάι, κλείνοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Το καθάρισμα του δρόμου, με σκούπες αλλά και μηχανικά μέσα, ενδέχεται να διαρκέσει πολλές ώρες γιατί στο μεταξύ η σοκολάτα κρύωσε και σκλήρυνε. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει καθαριστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης με ζεστό νερό για να λύσει το πρόβλημα, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπός της, ο Μπογκντάν Κοβάλσκι.

«Η σοκολάτα που σκληραίνει είναι χειρότερη κι από το χιόνι», σχολίασε μιλώντας στο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι TVN 24.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου έσπασε το χέρι του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.