ΤΩΡΑ: Εξαφανίστηκε 19χρονος – Μεγάλη επιχείρηση στην Κάτω Βασιλική – Συμμετέχει η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας – Που και ποιος τον είδε τελευταία φορά

0
58

ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση 19.14: Άκαρπες οι έρευνες για τον 19χρονο Ολλανδό ο οποιος εθεάθη τελευταία φορά στο όρος Βαράσοβα στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο νεαρός στις 8 το πρωί της Κυριακής, που βρίσκεται στην περιοχή για διακοπές μαζί με την οικογένεια του, κατευθύνθηκε για μια βόλτα στο βουνό. Δυο ώρες αργότερα, στις 10 πμ. ο παππούς του τον είδε με τα κυάλια να βρίσκεται σε ένα υψηλό και δύσκολο σημείο του. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό άρχισαν στις 4.30 το απόγευμα. Συμμετέχουν αστυνομία και πυροσβέστες από Ναύπακτο και Μεσολόγγι, η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Μαξ.

Με τη συνδρομή ιδιώτη βαρκάρη πραγματοποιήθηκαν και έρευνες από στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, όπως επίσης και πτήσεις απο ανεμοπτεριστές που γνωρίζουν καλά την περιοχή και το βουνό, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για την τύχη του νεαρού τουρίστα.

Η επιχείρηση εντοπισμού του σε λίγη ώρα, θα σταματήσει καθώς θα πέσει το σκοτάδι και πρόκειται να συνεχιστεί με το πρώτο φως της ημέρας, αύριο Δευτέρα. Μάλιστα θα ζητηθεί στις έρευνες να συμμετάσχει και ελικόπτερο Super Puma.