Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Δεν θέλω η αγάπη για την τηλεόραση να τελειώσει με μια λάθος κίνηση μου

0
20

 

 

 

“Στα τελευταία 22 χρόνια πρέπει να έχω κάνει περίπου έξι σειρές” διευκρίνησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Με αφορμή την επανάληψη της παράστασης “Κουρέας της Σεβίλλης” παραχώρησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα Δε Γίνεται” και την δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη. Η επαγγελματική και η προσωπική του ζωή σε πρώτο πλάνο.

«Το ότι λέμε ότι αγαπάμε περισσότερο το θέατρο, δεν σημαίνει πως απορρίπτουμε την τηλεόραση. Ίσα ίσα. Ούτε θα ήθελα να φανώ αχάριστος. Η τηλεόραση μου έδωσε το δικαίωμα να με γνωρίσει ο κόσμος μέσα από αυτή. Μπορεί να έχω κάνει πολύ λίγη τηλεόραση και να μην το γνωρίζει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια. Έτυχε αυτή η λίγη τηλεόραση, που έχω κάνει, να έχει τεράστια επιτυχία και να παίζεται όλα αυτά τα 20 χρόνια» τόνισε, αρχικά, ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Έχω περάσει από Εγκλήματα, από Είσαι το ταίρι μου κι άλλες δουλειές. Στα τελευταία 22 χρόνια πρέπει να έχω κάνει περίπου έξι σειρές. Αγαπώ πολύ την τηλεόραση κι επειδή την αγαπώ δεν θέλω αυτή η αγάπη μου να τελειώσει με το να κάνω μια λάθος κίνηση. Να ξέρω όταν θα βρεθούμε ξανά να είναι με κάτι πολύ όμορφο, με κάτι το οποίο δεν θα πω ότι το έκανα μόνο για τα λεφτά» ανέφερε, ακόμα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.