Βασίλης Σπανούλης: Γεννήθηκε το έκτο του παιδί

 

 

 

 

Δείτε τη νέα φωτογραφία που ανέβασε η Ολυμπία Χοψονίδου με την νεογέννητη κόρη της και τα άλλα της παιδιά -Πρώτος ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε αανρτήσει φωτογραφία στο Instagram με το «Νο 6» της οικογένειας

Κατά ένα μέλος αυξήθηκε η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη καθώς με τη σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου υποδέχτηκαν στον κόσμο το έκτο τους παιδάκι.

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία όπου ποζάρει χαμογελαστός στο μαιευτήριο με το «νο 6» όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Στη φωτογραφία δείχνει να κρατά στην αγκαλιά του το έκτο του παιδί, έχοντας φυσικά στο πλευρό του τα πέντε αγγελούδια του: τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία και την μικρή Αναστασία.

Η πρώτη ανάρτηση της Ολυμπίας με την κόρη της
Πριν από λίγο και η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, στην οποία βλέπουμε την ίδια με την νεογέννητη κόρη της και τα υπόλοιπα μέλη της μεγάλης και ευτυχισμένης οικογένειάς της.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και οι ευχές έπεσαν βροχή.

Αλλά και η ευτυχισμένη θεία, Βαλέρια Χοψονίδου, αδελφή της  Ολυμπίας, κοινοποίησε τον ενθουσιασμό της μέσω instagram για τη νεογέννητη ανηψιά της.

Η Ολυμπία Χοψονίδου μια μέρα πριν γεννήσει δεν σταμάτησε τα παιχνίδια με τα παιδιά της, που περιμένοντας το έκτο μωρό της οικογένειας ζωγράφιζαν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της μητέρας τους!

olympiachop

Ο Βασίλης Σπανούλης και η πρώην Σταρ Ελλάς παντρεύτηκαν στις 24 Ιουνίου του 2011 με θρησκευτικό γάμο, ενώ ήδη από το 2009 ήταν παντρεμένοι με πολιτικό. Tο πρώτο τους παιδί γεννήθηκε το 2010 και πήρε το όνομα Αθανάσιος. Ακολούθησαν άλλα δύο αγόρια: ο Βασίλης το 2012 και ο Δημήτρης το 2013. Το 2015 το ζευγάρι απέκτησε το τέταρτο παιδί του, που είναι κορίτσι και ονομάστηκε Αιμιλία. Τον Σεπτέμβριο του 2017 απέκτησαν το πέμπτο τους παιδί, που είναι και αυτό κορίτσι. Τον Οκτώβριο του 2019 ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι περιμένει το έκτο του παιδί, το τρίτο κοριτσάκι τους που γεννήθηκε σήμερα!