«Βιάστηκα κατ’ επανάληψη στα 19 μου»: Η Lady Gaga ήταν συγκλονιστική στην Oprah Winfrey

 

 

 

 

H 33χρονη αμερικανίδα σταρ εξομολογήθηκε κυριολεκτικά, στη διάρκεια του talk show «Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus tour» μπροστά σε κοινό 15.000 θεατών

Στο Φορτ Λόντερντεϊλ στη Φλόριντα έγινε το Σάββατο η μαγνητοσκόπηση της συνέντευξης της Lady Gaga στην Oprah Winfrey, παρουσία κοινού και στο πλαίσιο του talk show «Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus tour».
«Βιάστηκα κατ’ επανάληψη όταν ήμουν 19 και έτσι μου δημιουργήθηκε μετατραυματικό στρες, επειδή δεν επεξεργάστηκα το τραύμα που προέκυψε από το βιασμό» αποκάλυψε η αμερικανίδα σταρ, η οποια παραδέχτηκε ότι κάνει χρήση αντικαταθλιπτικών καθημερινά. Συζητώντας για την ψυχική υγεία, τόνισε ότι παραμένει δυνατή και θα συνεχίσει να μοιράζεται με τον κόσμο τις εμπειρίες της για ένα «καλύτερο μέλλον» για όλους. Επίσης αποκάλυψε και για την ινομυαλγία από την οποία πάσχει, ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο, συναισθηματικές διαταραχές και δυσκολία στον ύπνο: «Έχω βρει μέσω της νευροφυσικής έρευνας με τους γιατρούς μου ότι η ινομυαλγία μπορεί να αντιμετωπιστεί με ψυχολογική υποστήριξη και θεραπεία. Η υγεία του σώματός μας εξαρτάται πάντα από την ψυχική μας υγεία και πρέπει να τα παίρνουμε στα σοβαρά» δήλωσε.

Lady Gaga Tells Oprah Winfrey She Developed PTSD After Being Raped At 19

Ήταν κυριολεκτικά μια «κατάθεση ψυχής» παρουσία χιλιάδων θεατών.

Ενσωματωμένο βίντεο

Δείτε την Oprah Winfrey συγκλονισμένη να συναντά τη Lady Gaga στα παρσκήνια του γυρίσματος, μετά το τέλος της συνέντευξης που διήρκεσε μία ώρα.

Η συνέντευξη της Lady Gaga στην Oprah Winfrey θα μεταδοθεί διαδικτυακά αύριο Tετάρτη 8 Ιανουαρίου στο ww.now μέσω IGTV.

πηγή:https://www.protothema.gr/