Βούλιαξε υπαίθριο πάρκινγκ και «κατάπιε» αυτοκίνητα! (Photos)

0
110
«Άνοιξε» η γη σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ δίπλα στον σταθμό ΗΣΑΠτου Ταύρου στην

Καλλιθέα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ελάχιστα λεπτά πριν βουλιάξει το οδόστρωμα «καταπίνοντας» στην τεράστια τρύπα που άνοιξε πολλά αυτοκίνητα, μια μητέρα με τα παιδιά της είχε προλάβει να φύγει με το αυτοκίνητό της.
Σύμφωνα με μαρτυρίες το οδόστρωμα είχε κατασκευαστεί το 1987, καλύπτοντας τμήμα του Ιλισσού. Ο χώρος χρησιμοποιείται ως υπαίθριο πάρκινγκ εδώ και χρόνια. Ήδη ο δήμος Καλλιθέας απευθύνει έκκληση στους οδηγούς που έχουν αφήσει στο σημείο τα αυτοκίνητά τους να τα απομακρύνουν αφού υπάρχει κίνδυνος να υποχωρήσει κι άλλο το οδόστρωμα, ενώ γερανός του δήμου έχει αρχίσει ήδη να απομακρύνει οχήματα.
Πάντως, οι οδηγοί που διαπίστωσαν ότι τα οχήματά τους τα έχει «καταπιεί» το έδαφος αναζητούν να μάθουν πώς θα αποζημιωθούν, 
Τα αίτια για αυτή την καταστροφή, όπως αναφέρει το kallitheaonline.gr δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, ωστόσο στο σημείο βρίσκεται ήδη συνεργείο του δήμου.
Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρο στάθμευσης είναι ελεύθερος και εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πολίτες.
Στο σημείο βρίσκεται ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κώστας Κόκκουλος, για να κατευθύνει τις ενέργειες των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί όπως και δεν υπάρχουν ανθρώπινα θύματα.