Ξανά στην κορυφή του κόσμου η Γκαμπριέλα Παπαδάκη στο καλλιτεχνικό πατινάζ

 

 

Η Ελληνογαλλίδα από την Κρήτη με τον παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν ανακηρύχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές για τέταρτη φορά – Είναι το κορυφαίο δίδυμο στην ιστορία της Γαλλίας

Η Ελληνογαλλίδα με καταγωγή από την Κρήτη Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν ανακηρύχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές στο καλλιτεχνικό πατινάζ για τέταρτη φορά.

Η Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν, το κορυφαίο δίδυμο στην ιστορία του καλλιτεχνικού πατινάζ που εκπροσωπεί τη Γαλλία, ανακηρύχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές στο καλλιτεχνικό πατινάζ για τέταρτη φορά σήμερα στην Σαϊτάμα της Ιαπωνίας, δύο μήνες μετά την κατάκτηση για πέμπτη συνεχή χρονιά του πρωταθλήματος Ευρώπης.

Η προσπάθεια που ανέβασε το δίδυμο Παπαδάκη – Σιζερόν στο βάθρο

Gabriella PAPADAKIS & Guillaume CIZERON FRA Free Dance 2019 World Championships

Η Ελληνογαλλίδα πατινέρ είχε γίνει γνωστή στην Ελλάδα εξαιτίας ενός απρόοπτου ατυχήματος, τον Φεβρουάριο του 2018. Τότε οι Έλληνες έμαθαν πως η παγκόσμια πρωταθλήτρια που διαπρέπει στη Γαλλία είναι Ελληνίδα από την μεριά του πατέρα της Μανώλη Παπαδάκη, αγαπά την Ελλάδα και έρχεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι για διακοπές. «Πάμε στην Κρήτη και στην Αθήνα όπου έχουμε συγγενείς, αλλά και στην Λευκάδα που έχουμε φίλους», είχε δηλώσει τότε ο πατέρας της Μανώλης Παπαδάκης.

fotografia-ena-pic
Το σέξι ατύχημα της Γκαμπριέλα Παπαδάκη τον Φεβρουάριο του 2018, ήταν η αφορμή για να γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα

Δείτε φωτογραφίες από την προσπάθειά της:

gabriela-papadakis-eksi
gabriela-papadakis-ekso
gabriela-papadakis-dyo
gabriela-papadakis-ena
gabriela-papadakis-tria

πηγή: