Υποψήφιος με το συνδυασμό του Κωνσταντίνου Νικολούτσου ο ιατρός Νικόλαος Γκανταΐφης

 

 

Με γνώση και προσφορά!

Νικόλαος Γκανταΐφης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ  –  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ – ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

 

Ο Νικόλαος Γκανταΐφης γεννήθηκε το 1968 και είναι Ορθοπαιδικός χειρουργός.

Απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής. Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα «Μεταβολικά Νοσήματα Οστών – Οστεοπόρωση» και στην «Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική», καθώς καιεξειδίκευση στη Χειρουργική Χεριού, ΆνωΆκρου και Μικροχειρουργική. Έχει πλούσια επιστημονική και εκπαιδευτική δραστηριότητα με έμφαση στο τομέα του Τραύματος.

Ασκεί το επάγγελμά του Ιατρού από το 1993.Έχει εργασθεί στο νοσοκομείο ατυχημάτων ΚΑΤ Κηφισιάςστη Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική κλινική από όπου έλαβε και το τίτλο της ειδικότητας της Ορθοπαιδικής το 2003 και στο ΕΚΑΒ Αθηνών με συμμετοχή ως υπεύθυνος των ιατρικών υπηρεσιών στα ολυμπιακά συγκροτήματα στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες του 2004.

Από το 2006 μέχρι και σήμερα κατοικεί στο Πύργο και εργάζεται στην Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου φέροντας σήμερα το βαθμό του Διευθυντή ΕΣΥ.

Είναι εκλεγμένο τακτικό μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας από το 2014(2η θητεία), του Επιστημονικού Συμβουλίου του νοσοκομείουΠύργου απότο 2013(2η θητεία),ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου Ιατρών Νοσοκομείου Πύργου και Κέντρων Υγείας τη περίοδο 2016-2019.

Είναι παντρεμένοςκαι πατέρας δύο παιδιών.